• Kultainto

Äkkilähdöllä saa unelmaloman muutamalla satasella

Päivitetty: maalis 17

Tekstissä mainoslinkkejä, merkitty *-merkillä

Kuukaudeksi etelään 300 eurolla - onnistuu!
Kuukaudeksi etelään 300 eurolla - onnistuu!

Jos on mahdollista varata matka ihan viime hetkellä, voi säästää rahaa ja paljon - äkkilähdöllä voi nimittäin saada unelmaloman jo muutamalla satasella!


Enää ei tarvitse miettiä, miten lentää halvalla, miten löytää halpa hotelli ja miten saada sovitettua yhteen halvat lennot sekä majapaikat.


Lähde avaimet käteen -lomalle (ja halvalla)!


Miksi kannattaa valita äkkilähtö?

Äkkilähdöistä saa rahallisen säästön lisäksi paljon muutakin etuja verrattuna siihen, että varaisi matkan hyvissä ajoin ennen lähtöä.


Tällä tavalla matkaa ei tarvitse odotella, koska se on edessä jo pian sen varaamisen jälkeen. Äkkilähdön voi varata jopa samalle päivälle.


Vaihtoehtoja löytyy silti runsaasti, vaikka matkan varaisi ihan viime tingassa.


Ne parhaimmat ja edullisimmat äkkilähdöt löytyvät esimerkiksi *Top10 matkatarjoukset -sivustolta: viikko Espanjassa 272 €; kaupunkiloma Gdanskissa 79 €, viikko Vietnamissa 713 €...


Löydät sivustolta päivän tarjouksia, äkkilähtöjä ympäri maailmaa sekä erikseen varattavissa olevia hotelleja ja lentoja.


Hakutuloksia voi rajata monella eri tavalla (matkat vain aikuisille; vietä talvi auringossa; lähdöt Oulusta; maaseudulle jne.), ja hotelleille voi esittää kriteerejä (infinity pool; rooftop bar; lämmitetty uima-allas; casino…) joten juuri se oikeanlainen matka juuri oikeaan aikaan tulee löytymään nopeasti.

Äkkilähtö voi viedä sinut minne päin maailmaa tahansa.
Äkkilähtö voi viedä sinut minne päin maailmaa tahansa.

Yllätä itsesi äkkilähdöllä

Se on varmasti se tärkein syy äkkilähdön valitsemisessa, että se tulee useimmiten paljon halvemmaksi kuin hyvissä ajoin varattu matka. Oman unelmaloman voi saada tällä tavalla jo parilla sadalla eurolla.


Kun seuraavan kerran on edessä lomapäiviä, kannattaa kokeilla lomamatkan varaamisen jättämistä vasta myöhempiin hetkiin.


Toisaalta, äkkilähtöjä voi löytyä joskus hyvissä ajoinkin - "äkkilähtöinä" saatetaan myydä vasta parin kuukauden kuluttua alkavan matkan jämä- tai peruutuspaikkoja.


Moni taitaakin seurata äkkilähtöjen valikoimia pidemmän aikaa, ennen kuin tekee varauksen.


Omalla tavallaan on hauskaa jättää matkan varaaminen viime tippaan, eli päättää kohde, ajankohta ja muut seikat vasta viime hetkellä!Äkkilähdöt eri hakuehdoin – lähtöpaikka, matkan tyyppi ja ajankohta sekä matkakohteet

Top10 Matkatarjoukset -sivusto tarjoaa monenlaisia hakuehtoja, joilla sitä sopivinta äkkilähtöä voi hakea.


Ensin tietysti pitää tietää ajankohta - ainakin suurin piirtein. Matkan keston voi valita minimi- ja maksimivuorokausien määrän mukaisesti. Lähtöpaikkaa ei ole pakko valita, mutta jos haluaa lähteä juuri Helsingistä tai vaikka Turusta, voi lähtöpaikan valita myös yhdeksi kriteeriksi.


Kaikki eivät halua aurinkorannikolle tai kaupunkilomalle, siksi hakuehdoista voi valita myös matkan tyypin (hiihtomatka? Elämysmartka? Spa?).


Tarjolla on myös all inclusive -matkoja, mikä on kätevä valinta, jos on reissussa pienellä budjetilla. All inclusive -hotellissa hintaan kuuluvat kolme ateriaa sekä välipalat, joten asiakkaan ei tarvitse välttämättä käyttää rahaa mihinkään muuhun kuin hotelli- ja lentokenttäkuljetuksiin.


Hotelli on monelle tärkeä osa lomaa. Siksi hakuehdoista voi valita myös hotellien tähtiluokituksen sekä palvelut ja huoneiden mukavuudet, joita haluaa listalle tulevista hotelleista löytyvän.


Hotellin valkoisissa lakanoissa arki nollautuu.
Hotellin valkoisissa lakanoissa arki nollautuu.

Halvat äkkilähdöt ja Top10 Matkatarjoukset

Tälläkin hetkellä Top10 Matkatarjoukset -sivustolta voi löytää yli 50 000 äkkilähtöä.


Kun laittaa ne hinnan mukaiseen järjestykseen, löytyy sieltä jopa alle 100 euron matkoja, joihin kuuluu lentojen lisäksi hotellimajoituskin - joten sen oman unelmaloman voi löytää myös halvemmalla kuin muutamalla satasella!


Tässä oli todella paljon hyviä syitä seuraavan kerran malttaa mielensä ja varata matka vasta juuri ennen edessä olevaa lomaa.


Halvin hotelli voi olla oikeasti todella hieno hotelli, mikä vain sattuu olemaan 70 % alennuksessa peruutuksen takia.


Matkan voi myös suunnitella etukäteen.
Matkan voi myös suunnitella etukäteen.