• Kultainto

Halpa kännykkä riittää peruskäyttöön

Päivitetty: maalis 16

Tekstissä mainoslinkkejä, merkitty *-merkillä

Hyvästä puhelimesta ei tarvitse maksaa edes sataa euroa.
Hyvästä puhelimesta ei tarvitse maksaa edes sataa euroa.

Kaikista kalleimpien kännyköiden hinnat hipovat jo pilviä, eikä kaikilla kännykän käyttäjillä ole sellaisiin varaa. Eikä onneksi tarvitsekaan olla, sillä edullisella peruskännykälläkin pääsee jo pitkälle!


Esittelemme tässä artikkelissa muutaman perusluurin, jotka löytyvät tällä hetkellä *Elisan verkkokaupasta ja joiden ostaminen ei rokota kohtuuttomasti lompakkoa.


Mikä tahansa tässä artikkelissa esitellyistä kännyköistä on hyvä peruskäytössä - huolimatta niiden edullisesta hinnasta.


Nokia 130 2017

*Nokia 130 2017 on konstailematon perusluuri käyttäjälle, joka haluaa käyttää puhelinta sen alkuperäiseen tarkoitukseen eli soittamiseen.


Puhelin soveltuu hyvin esimerkiksi vanhukselle, joka ei ole tottunut käyttämään älypuhelinta, eikä siksi kaipaa mahdollisuutta käyttää nettiä puhelimella, vaan tarvitsee puhelimen ainoastaan soittamiseen ja yhteydenpitoon.


Selkeää puhelinta on helppo käyttää sen yksinkertaisuuden ansiosta.

Soittamisen lisäksi Nokia 130 2017 tarjoaa omistajalleen mahdollisuuden lähettää tekstiviestejä sekä ottaa kuvia. Kännykän voi ostaa Elisan verkkokaupasta niinkin edulliseen hintaan kuin 24,90 €.

Kahden simmin puhelin on kätevä matkustaessa ulkomailla.
Kahden simmin puhelin on kätevä matkustaessa ulkomailla.

Nokia 216 Dual SIM

*Nokia 216 Dual SIM on toinen erityisen edullinen perusluuri, missä on pitkäkestoinen akku. Tässä perusluurissa toimii jopa internet, minkä lisäksi siitä löytyy kamera.


Tällä hetkellä Nokia 216 Dual SIM on saatavilla trendikkään turkoosin sinisenä. Tämä on hyvä ensiluuri vaikkapa lapselle, sillä Nokia 216 Dual SIM -puhelimen hintakaan ei päätä huimaa.


Puhelimen saa uuteen kotiin 35 eurolla (säästät 44 senttiä maksamalla puhelimen 36 maksuerässä, eli 0,96 € per kk).


Kaksi sim-korttipaikkaa helpottaa ulkomailla matkustamista, sillä puhelimessa voi olla yhtä aikaa kotimaan ja kohdemaan sim.


Nokia 3310

*Nokia 3310 -puhelimen eräs ehdottomista eduista on sen erityisen pitkäkestoinen akku.


Akun loppuminen aivan liian nopeasti on ikuinen harmistuksen aihe, mutta Nokia 3310 -puhelimen omistaja pääsee tässä hieman helpommalla.


Nokia 3310 -puhelimen muotoilu on entistäkin kevyempi, ja puhelimesta löytyy tilaa kahdelle eri SIM-kortille.


Nokia 3310 -puhelinta on saatavilla aurinkoisen keltaisena, tyylikkään harmaana, punaisena tai sinisenä.


Tehdessäsi Elisan verkkokaupassa Nokia 3310 -puhelimesta 36 kk sopimuksen, maksat uudesta luuristasi vain 1,36 € kuukaudessa ja luurin kokonaishinnaksi tulee alle 50 € - tarkemmin sanottuna 48,96 €.


Jos haluat maksaa puhelimen kertamaksuna, tulee sen hinnaksi 49 €. Tätä edullisemmin ei tämän tason puhelinta tahdo löytää!


Älypuhelin toimii myös navigaattorina.
Älypuhelin toimii myös navigaattorina.

Nokia 8110 4G DS

*Nokia 8110 4G DS on tämän vertailun kallein puhelin, mutta silti edelleenkin hinnaltaan edullinen ja kilpailukykyinen luuri.


Nokia 8110 4G DS -puhelimessa ihastuttaa sen muotoilu, jota voidaan kutsua jopa ikoniseksi. Keltaisen värinen Nokia 8110 4G DS muistuttaa hieman banaania, ja tuo hymyn omistajansa huulille värikkäällä ja pirteällä ulkomuodollaan. Tässä puhelimessa on liukuva etukansi, mikä saa puhelimen tuntumaan erityisen hienolta.

Nokia 8110 4G DS -puhelin tarjoaa omistajalleen edullisesta hinnastaan huolimatta mahdollisuudet moderniin yhteydenpitoon, koska sen kautta on mahdollista ottaa yhteyttä niin 4G:n kuin Bluetoothinkin kautta.


Lisäksi Nokia 8110 4G DS -puhelimesta löytyy kaksi SIM-korttipaikkaa.

Jos ostat Nokia 8110 4G DS -puhelimen Elisan verkkokaupasta, tulee sen kokonaishinnaksi 36 kk sopimuksella 78,48 €.


Kuukausittain maksettavaa puhelimesta jää 2,18 €, eli perin pikkusummalla saat käyttöösi tämän arjen piristävän tehopakkauksen.


Nokia 8110 4G DS -puhelimen voi ostaa myös kertamaksulla, jolloin puhelimen hinnaksi tulee 79 €.


*Mikäli etsit halvan puhelimen lisäksi myös edullista liittymää, voit tehdä ajankohtaista vertailua esimerkiksi osoitteessa: https://fiksukuluttaja.fi/vertaa/puhelinliittymat/.