• Kultainto

Ei enää maksuhuomautuksia ja viivästyskorkoja!

Päivitetty: helmi 20

Tekstissä mainoslinkkejä, merkitty *-merkillä

Meistä jokainen joutuu maksamaan laskuja.


Laskut kuuluvat normaaliin elämään, mutta niiden hallinnasta voi tehdä entistä helpompaa. *Mobify-sovellus (entinen Clark) antaa enemmän aikaa muiden asioiden tekemiseen kuin laskujen käsittelemiseen.


Laskujen maksaminen ei pääse enää unohtumaan, eikä laskujen päälle tule ikäviä viiden euron perintäkuluja ja 7-11 prosentin viivästyskorkoja!


Mobify on yhtä turvallinen kuin verkkopankki, mutta nopeampi tapa hoitaa laskujen tarkastelu ja maksaminen.


Tämä sovelluksen avulla saat hoidettua laskut jo muutamassa sekunnissa, ja saat siitä vielä bonustakin samaan tapaan kuin saat bonusta ruokakauppaostoksia tehdessä, jos omistat pienen vihreän kortin. Nyt sellainen samantapainen systeemi on siis käytössä myös laskujen maksamisen yhteydessä.


Joka laskusta, minkä maksat Mobify-sovelluksessa, saat takaisin 0,3 %. Esimerkiksi 200 euron laskusta tienaat 60 senttiä. Jos maksat laskuja kuukaudessa keskimäärin 500 eurolla, saat rahaa vuodessa takaisin 18 euroa.


Mikään varsinainen kultakaivos ei siis ole kyseessä, mutta Mobifyn käyttämisessä on monia muitakin etuja, kuten maksamisen nopeus ja helppous.
Mobify on nopea ja täysin ilmainen palvelu

Kun haluat helpottaa laskujen käsittelemistä ja saada laskujen maksamisesta selvää rahaa takaisin, asenna laitteeseesi Mobify-sovellus.


Voit rekisteröityä palvelun käyttäjäksi missä tahansa, koska se onnistuu sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla. Rekisteröityminen vie vain hetken, sillä se onnistuu kätevästi Facebookin tai sähköpostin avulla.


Rekisteröityminen ja Mobifyn käyttäminen on asiakkaalle 100 % ilmaista.


Voit keskittää kaikki laskusi tähän samaan paikkaan. Laskun maksaminen vie aikaasi enää muutaman sekunnin. Bonusraha kilahtaa tilille nopeasti maksun jälkeen.


Mobify-palvelussa on lisäksi mukana verkkokauppoja. Jo 250 verkkokaupan tuotteista saa bonusta tämän järjestelmän kautta! Voit löytää niistä tuttuja tuotteita ja tuotemerkkejä niin matkailun, muodin, tekniikan tai vaikkapa liikunnan saralta.


Siellä on muun muassa kirjakauppa *Adlibris, myöhästyneiden lentojen korvauksia käsittelevä AirHelp, kiinakauppa AliExpress, hävikkiruokakauppa Fiksuruoka, Kaalimato, *Lomarengas, Silmäasema ja lemmikkieläintarvikeliike *Zooplus.Unohda "kuittikauppa" ja paperien pyörittely!

Kaikki tietävät sen tunteen, kun takuukuitti on hukkunut, tai tositteen muste on haalistunut. Mobify tallentaa kaikki dokumentit, joten ongelma on ratkennut.


Voit tilata ostoskuittisi ja laskusi suoraan Mobify-palveluun ilmoittamalla tositteen lähettäjälle henkilökohtaisen Mobify-käyttäjätunnuksesi.


Palvelussa voit tarkastella helposti vanhoja laskujasi ja kaivaa esiin niistä tarvitsemiasi tietoja.Mobify on aina käden ulottuvilla

Mobify on aina valmiina, kun sitä tarvitaan. Se myös ilmoittaa sinulle, kun saat uuden laskun. Jos et maksa sitä lähestyvästä eräpäivästä huolimatta, saat uuden ilmoituksen.


Näin et unohda laskujen maksamista, eikä sinun tarvitse maksaa kalliista paperisista laskuista (jopa 5 euroa/kappale) eikä maksumuistutuksista.


Tämä kaikki tulee säästämään sekä lompakkoasi että aikaasi.


Kaiken päälle tulet saamaan jokaisen laskun maksamisen jälkeen ylimääräistä rahaa 0,3 % bonuksena.


Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi nyt, niin taloutesi tulee pysymään paremmin hallinnassa.


Jo 14 000 ihmistä on tehnyt samoin, ja Mobifyssä on mukana jo 20 000 laskuttajaa.Summa Summarum

Mobify-palvelu kuuluu ehdottomasti arjen säästövinkkeihin, koska:

  • automaattinen eräpäivämuistutus

  • automaattinen ilmoitus uudesta laskusta

  • takuukuittien digitaalinen arkistointi

  • vanhojen laskujen arkistointi

  • helppolukuisia taulukoita omasta taloudesta

  • laskujen maksu nopeasti omalla pankkikortilla

  • ei pankkisidonnaisuutta

  • laskun maksamisesta saa 0,3 % rahaa takaisin

  • 250 verkkokauppaa, joissa asioinnista saa bonusta

  • kaikki tiedot samassa paikassa ja varmassa tallessaTestataanpa!

Tein nyt käyttäjätilin Mobify-palveluun. Käyttäjätilin perustamiseen meni noin 20 sekuntia, sillä minun tarvitsi vain täyttää nimeni ja sähköpostiosoitteeni, sekä valita salasana.


Palvelussa pääsee näemmä sijoittamaankin, vaikkapa bonusrahat ja maksuhuomautuksista säästyneet summat.


Vasemmanpuoleisessa palkissa on kohta ”laskujen käsittely”, sen alla alasvetovalikossa ”tilaa laskuja”.


Tätä kautta pääsee tarkastamaan, kuuluvatko omat laskuttajat niihin 20 000:een, jotka jo Mobifytä käyttävät. Yritystä voi hakea sen nimellä tai y-tunnuksella. Listassa näyttää olevan niin nuohoojia, leipomoita kuin hautaustoimistojakin.


Esimerkiksi sähköyhtiöitä ei tunnu löytyvän, mutta niidenkin laskut voi siis tähän samaan paikkaan tilata tulemaan.


Minä, joka kerään jokaisen maassa lojuvan panttipullon talteen, olen ihan myyty.


Joku on helpottanut elämääni ja vieläpä tarjoaa minulle mahdollisuuden saada hieman säästöä maksamalla laskuni ajoissa ja aiempaa nopeammalla tavalla!


Clark, nykyinen Mobify, on helppokäyttöinen palvelu kaikille penninvenyttäjille.
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now