• Kultainto

Offerilla - kokemuksia visukintun paratiisista

Päivitetty: maalis 11

Tekstissä mainoslinkkejä, merkitty *-merkillä

Offerillasta palveluja jopa -90 % alennuksella.
Offerillasta palveluja jopa -90 % alennuksella.

*Offerilla on sivusto, mikä jatkaa Grouponin jalanjäljissä sen lopetettua Suomessa vuonna 2015. (Groupon mainittiin esimerkiksi Netflixin hittisarjan Orange in the New Black -ensimmäisellä kaudella eräässä saunakohtauksessa - kuka huomasi?)


Kuten Groupon, myös Offerilla tarjoaa lahjakortteja esimerkiksi kauneushoitoihin, kahviloihin, ravintoloihin, autopesuloihin ja -korjaamoihin, kampaamoihin, joogatunneille, kuntosaleilla ja moniin muihin palveluihin.


Niiden avulla sinulla on mahdollisuus hankkia haluamiasi elämyksiä ja palveluita huomattavasti tavallista edullisempaan hintaan, sillä alennukset normaalihinnoista ovat 50-90 prosenttia.


Kyseessä on siis tutustumistarjous uusille asiakkaille.


Jotain erikoiselta kuulostavaa kauneushoitoa (kuten kultahoitoa, mesoterapiahoitoa tai biorevitalisaatiohoitoa) voisikin olla markkinoida muuten niille, jotka eivät ole sellaisesta koskaan kuulleetkaan.


Kerromme tässä artikkelissa, kuinka voit ottaa kaiken irti Offerillan tarjouksista.Offerilla mahdollistaa halvat huvit Suomen suurimmissa kaupungeissa

Niin kauan kuin Groupon toimi Suomessa, nautin sen halvoista diileistä ja kävin hemmottelemassa itseäni ja huoltamassa autoani jopa 70-90 prosentin alennuksilla.


Kun Groupon lopetti vuonna 2015, olin hyvin harmissani, mutta onneksi Offerilla perustettiin jo 2016! Asuin silloin vielä Etelä-Suomessa, joten ostelin paljon lahjakortteja ja kävin muun muassa:


 • rentoutuskellunnassa

 • iyengarjoogassa

 • ratsastamassa

 • erikoisessa hoitokokonaisuudessa, missä minut kelmutettiin ja suljettiin tammitynnyriin

 • vyöhyketerapiassa

 • akupunktiossa ja kiinalaisella kiropraktikolla, joka paransi miehen pitkittyneen iskiaksen

 • napatanssikurssilla

 • pakohuonepelissä

 • katsastuksessa


Halpa ratsastustunti tai vyöhyketerapia - löydät ne Offerillasta
Halpa ratsastustunti tai vyöhyketerapia - löydät ne Offerillasta

Nyt asun Itä-Suomessa, eikä Offerilla (vielä!) toimi täällä, mutta ostelen diilejä lähes aina kun käyn Tampereella.


Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka, sillä se toimii:

 • Tampereella

 • Turussa

 • Helsingissä

 • Espoossa

 • Vantaalla

 • Jyväskylässä

 • Oulussa


Tampereella olen ehtinyt kokeilla vuoden sisään muun muassa:

 • virtuaalitodellisuuspeliä (ei nyt myynnissä)

Herkkuja alle 13 eurolla.
Herkkuja alle 13 eurolla.
 • ihanaa Ratinassa sijaitsevaa libanonilaista ruokaa tarjoavaa Ravintola Manoushea. Söin *falafel-herkkuannoksen (12,90 e), missä oli myös hummusta, tabbouleh-salaattia ja paistettua kukkakaalia. Jälkiruoaksi innostuin tilaamaan libanonilaista kahvia ja baklavaa - kyllä maittoi.

Joogaan vitosella.
Joogaan vitosella.

 • 90 minuutin rentouttavaa *yin-joogatuntia 5 eurolla. Opettaja oli asiantunteva ja olo euforinen. Joogatunti pidettiin EasyFit-kuntosalilla, mutta tilasta tulisi yllättävän seesteinen, kun valoja himmennettiin. "Sammakosta" tuli uusi lempiasanani.

Vatsa täyteen!
Vatsa täyteen!
 • La Fiestan *lounasbuffettia -20 %. Sammonkatu 50:ssä sijaitseva paikka on sisustettu meksikolaishenkisesti, ja ruoka on oikein maittavaa. Salaattipöytä oli monipuolinen, lämmintä ruokaa oli ainakin neljää erilaista, ja kahvilaatuja sekä jälkiruokaa kahta sorttia. Palvelu oli ystävällistä, ja paikassa oli ihan omanlaisensa tunnelma. Vielä lisäkuvia paikasta:

La Fiestan sisustusta.
La Fiestan sisustusta.
Punainen väri saa kuulemma syömään nopeammin.
Punainen väri saa kuulemma syömään nopeammin.
Persoonallisia sisustusratkaisuja.
Persoonallisia sisustusratkaisuja.

Offerillaan siis kannattaa tutustua, sillä se on 100 % suomalainen palvelu, mikä tarjoaa asiakkailleen joka päivä uusia mielenkiintoisia diilejä, ja sen yhteistyökumppanit ovat laadukkaita ja hyviksi havaittuja yrityksiä


Paras tapa kuulla uusista tarjouksista on tilata Offerillan uutiskirje, mistä luet oman kaupunkisi parhaat tarjoukset.

Offerilla for dummies

*Offerillaa on helppo käyttää, ja sen avulla löydät nopeasti kotikaupunkisi huiput tarjoukset.


Valitse aivan ensimmäiseksi kaupunkivalikosta kotikaupunkisi.


Valittavana on Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Jyväskylä sekä Oulu.


Tämän jälkeen löydät kotikaupunkisi parhaimmat tarjoukset lajiteltuina kategorioihin Ruoka & Juoma, Kauneus, Hyvinvointi, Tekeminen, Palvelut, Autoilu ja Tuotteet.

Jos esimerkiksi pidät itämaisesta ruuasta ja asut Helsingissä, valitse kaupungiksesi Helsinki, ja mene tämän jälkeen kategoriaan Ruoka & Juoma.


Löydät kategorian alasvetovalikosta Ravintolat-osion, josta avautuu erilaisia alakategorioita, kuten esimerkiksi Klassikot ja Itämainen ruoka.


Valitse vaihtoehto Itämainen ruoka, josta löydät Helsingin huipputarjoukset itämaisen ruuan saralla. Näin pääset nauttimaan suosikkiannoksistasi Helsingin upeassa ravintolamaailmassa huomattavasti tavallista edullisempaan hintaan.


Yllätä vaikka ystäväsi tai puolisosi, ja vie heidät nauttimaan ihanasta ruokahetkestä.

Tällä hetkellä Offerillan tarjouksista löytyy Helsingin itämaisen ruuan saralta esimerkiksi ravintola Saban tarjous. Sillä asiakas saa kahden tai neljän hengen intialaiset *Chicken Tandoori Special -ruoka-annokset jopa 62% alennuksella normaalihintoihin verrattuina.


Tarjouksen voi valita joko kahdelle hengelle tai neljälle hengelle, ja tarjoushinta lähtee 22 eurosta.


Tarjousten joukosta löytyy myös Helsingin parhaimmaksi intialaiseksi ravintolaksi tituleeratun *Maharajan lahjakortti, jolla voi säästää keittiömestarin suositusmenu -ateriasta jopa 60% normaalihintaan verrattuna.

Lahjakortti joogaan sopii kenelle vain.
Lahjakortti joogaan sopii kenelle vain.


Offerillan avulla voit säästää selvää rahaa, ja pitää hauskaa entistä useammin!

Offerillan avulla sinulla on mahdollisuus säästää selvää rahaa tinkimättä hauskanpidosta. Itse asiassa Offerillan avulla voit pitää hauskaa samalla rahalla useammin kuin tavallisesti, sillä tarjoukset ovat merkittäviä, jopa yli 60% normaalihinnoista.


Offerilla on hyvä säästövinkki myös pienituloiselle ja työttömälle.

Hauskanpidon lisäksi tarjolla on myös monia hyödyllisiä tarjouksia, kuten Katiedu Drivers Kannelmäen tämän hetkinen tarjous, jonka turvin voit *säästää reilun summan henkilöauton b-ajokorttikurssista. Kurssilla ajokortti suoritetaan automaattiautolla.


Offerillan tarjouksen turvin kurssille jää hintaa vain 799 euroa. Kurssin normaali hinta on 1 390 euroa, eli Offerillan mukanaan tuoma alennus on melkoinen! Jos siis tarvitset B-ajokorttia, kannattaa ehdottomasti tsekata tämä tarjous.

Offerillasta löydät myös esimerkiksi omaan hyvinvointiisi liittyviä alennuksia, joiden avulla voit pitää itsestäsi entistä parempaa huolta.


Kaipaatko terapiaa, tai pitäisikö koiran turkki trimmata? Jos vaikkapa hampaasi tarvitsevat tarkastusta tai korjausta, tsekkaa löytyisikö Offerillasta tarpeisiisi sopiva tarjous, jonka avulla voisit säästää kustannuksissa hoidon laadusta tinkimättä.


Säästyneet rahat voit käyttää johonkin muuhun hauskaan tai hyödylliseen - ja jälleen on aika tsekata, mitä Offerillalla on tarjota juuri sinulle.


Kuinka pääsen hyödyntämään Offerillan huimia tarjouksia?

Jotta voisit hyödyntää Offerillan huimia tarjouksia, tulee sinun rekisteröityä palvelun käyttäjäksi.


Tämän jälkeen voit ostaa Offerillan sivustolta löytyviä hyviä diilejä. Sekä rekisteröityminen että diilien ostaminen on helppoa, ja diileihin liittyvät lahjakortit toimitetaan maksun jälkeen sivustolta suoraan sähköpostiisi PDF-muodossa.

Kaikista helpoiten pysyt ajan tasalla Offerillan uusimmista diileistä, kun seuraat Offerillaa Facebookissa.


Somen kautta voit myös jakaa Offerillan parhaimmat diilit sekä kokemuksesi niiden käytöstä ystävillesi. Jaetun ilon sanotaan olevan kaksinkertainen ilo, ja jakamalla Offerillan parhaat vinkit myös ystävillesi, voit tarjota heillekin mahdollisuuden pitää entistä enemmän hauskaa entistä edullisempaan hintaan.


Jos esimerkiksi tiedät, että ystäväsi haluaisi ajaa henkilöauton B-ajokortin, mutta kamppailee ajokorttikurssin maksuihin säästämisen kanssa, kannattaa jakaa hänen kanssaan tieto Offerillan mukanaan tuomasta *tarjouksesta. Ehkäpä ystäväsi voi näin säästää huiman summan rahaa.


Ajokortti alennushintaan.
Ajokortti alennushintaan.