• Kultainto

Paskoja kirppislöytöjä

Päivitetty: syys 6


Tämä paperimassasta tehty "riipus" sävähdytti.

Paskoja kirppislöytöjä

Yksi lempisivustoistani on Paskat kirppislöydöt. Sen lukeminen on hykerryttävää: mitä kaikkea ihmiset yrittävätkään saada kaupaksi kirpputoreilla! Itse teen yleensä vain hyviä kirppislöytöjä, joista olen kirjoittanut blogitekstissäni Suomen parhaat kirppikset

Poronkirppis Nurmeksen Porokylässä.

Viime viikonloppuna eksyin Nurmeksen Poronkirppikselle. Poronkirppiksellä myytiin pääsääntöisesti hyvää tavaraa, joskin iso osa vaatteista ja tavaroista oli 80- ja 90-luvuilta.


Kirpputori täynnä tavaraa.

Poronkirppis oli tosin melko sekainen ja täynnä tavaraa, aina käytäviä myöten.

Kävijä pääsee penkomaan ihan olan takaa.

Poronkirppiksellä oli hieman hankala liikkua tavarapaljouden takia. Tuotteet olivat melko kalliita, vaikka pöytävuokra oli matala (20 €/viikko.)


Käyttökelpoisen tavaran joukossa oli myös niitä "paskoja kirppislöytöjä". Ensimmäisessä kuvassa esitellyn kuumottavan paperimassariipuksen lisäksi tarjolla olivat muun muassa:


Tyhjä Pringles-purkki 0,20 €.

1. Tyhjä Pringles-purkki 0,20 €

Käytetty tutti -50 %.

2. Käytetty tutti -50 %.

Kun tutti ei ollut mennyt kahdella eurolla, oli hintaa laskettu roimasti.

Oluttölkki eurolla (tyhjä).

3. Oluttölkki eurolla (tyhjä).

Tyhjiä, korkittomia alkoholipulloja euron kappale.

4. Tyhjiä, korkittomia alkoholipulloja euron kappale.


Löysinpä siis minäkin näitä "paskiksia", eli tavaroita, joiden oikea paikka olisi ollut roskis tai hyötyjätepiste. Mies keksikin kuolemattoman lauseen siitä, että kun tavaran on aika kuolla, se menee Poronkirppikselle.


Nyt tuli hieman huono omatunto. Poronkirppiksellä on oikeasti myös hyvää tavaraa, joten siellä kannattaa käydä. Liekö vain sattumaa, että noin 20 vuotta kirppiksiä kiertäneenä löysin ensimmäisen, ja vieläpä näin runsaan paskisesiintymän juuri tuolta kirppikseltä.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now